Shopping Cart

⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ 9,4/10.

Gratis verzending op Wifi Buddy!

Niet goed? Geld terug!

Welke wifi hotspot moet ik kiezen?

Overal wil je verbonden zijn met het internet en het liefst met al je toestellen. Met verschillende apparaten kan jij jouw apparaten onderweg met wifi verbinden. Zoals met een wifi adapter, internet dongel (zoals een dongel van KPN) of een wifi hotspot.

In dit artikel leggen wij alles kort uit zodat jij de beste keuze kan maken om ook buitenhuis en op reis een wifi verbinding te krijgen.

Waarom heb ik een wifi hotspot nodig?

In huis heb je een wifi verbinding vanuit je modem en/of router. Zo kan je zorgeloos surfen, videobellen, gamen en films kijken via het wifi netwerk bij jou thuis. Ga je eenmaal buiten je huis dan zit je met je telefoon op het mobiel netwerk. Maar apparaten zoals bijvoorbeeld je laptop en tablet hebben een wifi verbinding nodig. Om deze apparaten met buitenhuis wifi te verbinden, is er een wifi hotspot nodig.

Daar zijn zoals gezegd dus verschillende apparaten voor om zo buitenhuis je apparaten van wifi te voorzien.

Internet dongel

Een dongel zoals een dongel van KPN moet direct via een USB ingang in je laptop of ander apparaat. Hiervoor is dus wel altijd een USB aansluiting voor je apparaat nodig. Met een dongel van KPN kan je dus altijd op je laptop of desktop computer (mits het een USB ingang heeft) surfen op het web. Als je een simkaart met data in de internet dongel plaatst, maakt de internet dongel een wifi netwerk aan. Sluit de dongel aan op je laptop of desktop computer om zo het apparaat van internet te voorzien. Helaas zorgt dit er wel voor dat je met een internet dongel maar één apparaat van internet kan voorzien

Wifi adapter

Kan jouw laptop of desktop computer alleen met de UTP kabel worden aangesloten en niet via wifi? Dan kan een wifi adapter voor jou uitkomst bieden. Met een wifi adapter zorg je ervoor dat jouw laptop of desktop computer zonder wifi geschikt wordt voor draadloos internetten. Ook kan je ervoor zorgen dat jouw apparaat met een trage wifi verbinding, sneller internet krijgt met een wifi adapter. De wifi adapter steek je simpel en snel in jouw computer of desktop en verbind je met het bestaande wifi netwerk. Hierdoor kan jij ervoor zorgen dat jouw apparaat zonder wifi ook verbonden kan worden met het wifi netwerk.

Een wifi adapter is wel gemaakt voor 1 apparaat en heeft een ander wifi netwerk of wifi hotspot nodig om verbinding te maken. Een wifi adapter maakt geen eigen wifi netwerk aan om apparaten ermee te kunnen verbinden.

Mobiele wifi router

Wil je meerdere apparaten aansluiten op 1 wifi netwerk en voor onderweg? Dan kan er ook gebruik worden gemaakt van een mobiele wifi router oftewel een Mifi. Dit is vaak een klein toestel waarmee je meerdere apparaten tegelijk kan verbinden met het wifi netwerk. Plaatst een simkaart, in mobiele router en de mobiele router maakt een wifi netwerk aan. Omdat de Mobiele wifi router ook klein is met batterij, is dit ideaal om op reis mee te nemen.

Met een mobiele wifi router kan je dus meerdere apparaten aansluiten en hoeft niet aangesloten te worden op een ander apparaat. Het is en werkt volledig draadloos.

Wifi Buddy dé wifi hotspot

De Wifi Buddy is een mobiele router waarmee je 10 apparaten tegelijk kan verbinden en dat volledig draadloos. Wifi buddy werkt volledig draadloos op accu. Je stopt hem zo in je broekzak of tas en neemt hem overal mee naartoe. Wifi buddy creëert een 150mb wifi netwerk voor 10 apparaten. Waardoor jij op al je apparaten video’s kan streamen of downloaden zonder enkel probleem.

Stop een SIM kaart met internet erin, verbind je telefoon met het wifi netwerk en je bent klaar om te gaan! Simpel en makkelijk in gebruik.

wifi hotspot
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

Betaal geen verzendkosten!

Niet goed, geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren!

Overal gebruiken

Gebruik wereldwijd

⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ 9,4/10

Goede beoordelingen