Shopping Cart

⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ 9,4/10.

Gratis verzending op Wifi Buddy!

Niet goed? Geld terug!

SIM kaart, alle informatie die je nodig hebt!

Wifi Buddy heeft (zoals je wellicht weet) een SIM kaartje nodig om wifi te maken. Wifi Buddy haalt het internet van de SIM kaart af en geeft dit door in het wifi netwerk. We krijgen veel vragen van Klanten over de SIM kaart. Hoe veel kost het? Welke SIM kaart moet ik nemen? In dit artikel leggen we je alles uit!

Gebruik voor binnen of buiten Europa?

De eerste vraag die je jezelf moet gaan afstellen, ga je de Wifi Buddy binnen of buiten Europa gebruiken? Sinds kort werken de SIM kaartjes met internet van Europese landen namelijk in de hele EU.

Indien je Wifi Buddy buiten Europa gaat gebruiken, raden we aan om een lokale SIM kaart met internet in het land van bestemming te kopen.

Prepaid SIM kaart
Met een prepaid kaart betaal je vooraf. Je zet eerst tegoed (data) op de Simkaart. Als je surft op het internet dan gaat dit van je tegoed af. Achteraf krijg je dus geen rekening. Is je tegoed op? Dan kan je ook niet meer internetten en dien je je data weer op te waarderen.

Voordelen

Nadelen

SIM only (abonnement SIM kaart)
Bij een abonnement ga je een contract aan met een provider. Hierdoor betaal je een vast bedrag en kan je kiezen uit verschillende pakketten/bundels. Hierdoor heb jij een vast aantal data wat je in de maand kan gebruiken. Als je internetbundel op is, gaat de internetsnelheid vaak omlaag. Maar er zijn ook nog providers die een buitenbundeltarief rekenen voor internetten. Onze eigen 4G abonnementen zijn zelf samen te stellen en ook maandelijks opzegbaar!

Voordelen

Nadelen

Een abonnement is dus ideaal als je veelvuldig en regelmatig gebruik maakt van de Wifi Buddy. Hierdoor heb je geen omkijken naar je data en kan je altijd blijven internetten, zonder op je data te letten.

Onze eigen Wifi Buddy SIM kaarten

Onze prepaid SIM kaart zonder abonnement kun je overal in de EU gebruiken en je data is 365 geldig. Je kunt hem eenvoudig weer opwaarderen als je internet op is. Ideaal! Onze 4G abonnementen SIM kaarten hebben meer data, zijn maandelijks opzegbaar en kun je zelf opstellen, ook ideaal! 

Hoe werkt het? 

Sluit je prepaid of SIM only 4G abonnement bij ons af en profiteer van Wifi Buddy kwaliteit. Bij aanschaf van de SIM kaart kan je heel snel en eenvoudig een account aanmaken. Met dit account kan je heel makkelijk de volgende zaken regelen:

  • je account activeren
  • je huidige data bekijken
  • je data opwaarderen

Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan en blijf jij in controle van je gebruik en van je kosten!

One comment

  1. Kees De roos

    Buddy plus kaartje gekocht.het opladen lukte niet. Bleek de batterij die erin zat, in een plastic zakje te Zitten……..zakje eraf en weer lukte het niet. Bleken de contacten van de batterij nog van een apart stukje tape voorzien. Daarna lukte het wel. Kaartje activeren kostte nog enige moeite maar met chat-hulp van wifibuddy werkt alles nu. Nu maar hopen dat het ook werkt in ons huis in Frankrijk.
    Na wat moeite ben ik tevreden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

Betaal geen verzendkosten!

Niet goed, geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren!

Overal gebruiken

Gebruik wereldwijd

⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ 9,4/10

Goede beoordelingen