Shopping Cart

⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ 9,4/10.

Gratis verzending op Wifi Buddy!

Niet goed? Geld terug!

Is Wifi Buddy beter dan een telefoon hotspot?

We krijgen deze vraag vaak van onze klanten. Ik kan toch ook mijn telefoon hotspot gebruiken? In dit artikel leggen we uit waarom Wifi Buddy vele malen makkelijker, beter en voordeliger is dan een andere hotstpot. Zodat je het gemak kunt begrijpen van Wifi Buddy!

 1. Je hoeft geen SIM kaarten meer te verwisselen
  Door Wifi Buddy te gebruiken kun je je huidige SIM kaart gewoon in je telefoon laten zitten. Zo hoef je deze niet meer te verwisselen en behoudt je gewoon je eigen nummer en werkt je telefoon precies zoals je al gewend bent. 

 2. De telefoon batterij gaat niet zo enorm snel leeg
  Bij het gebruik van een hotspot is je batterij van je Smartphone wel 50% eerder leeg! Je telefoon gebruikt enorm veel batterij om een hotspot verbinding te maken. Hier heb je met Wifi buddy dus geen last van. Zo kun je gewoon optimaal en lang gebruik maken van je telefoon. Zo kun je je telefoon gewoon gebruiken om foto’s te nemen, te navigeren of voor alle andere dingen.

 3. Je hoeft niet meer meerdere accounts te gebruiken.
  Bij een hotspot en een andere SIM kaart werken accounts niet meer zoals bijvoorbeeld je Whatsapp account. Door wifi buddy te gebruiken blijft alles gewoon werken zoals het al deed. Dat is makkelijk!

 4. Je hebt een groter wifi bereik en sneller internet.
  Wifi Buddy heeft een extra sterke wifi antenne ingebouwd. Deze antenne reikt 2 x zo ver als de gemiddelde telefoon hotstpot. Daardoor heeft Wifi buddy ook sneller (tot 150MB) en stabieler internet. 

 5. Je niet overal internet in je telefoonbundel.
  Als je in het buitenland of buiten de EU bent heb je kans dat je huidige data abonnement niet werkt of hoge kosten rekent in het buitenland. Wifi Buddy werkt met een lokale SIM kaart. Je kunt dus een SIM kaart op locatie kopen voor enkele euro’s en je bent overal online. Zo voorkom je een hoge rekening!

4 comments

 1. Dirk Vangilbergen

  Beste,

  Voor alle zekerheid wil ik vragen : Is het volume bytes dat via de Wi-Fi benut kan worden beperkt tot het aantal GBy van de SIM-kaart die gebruikt wordt ?
  Vriendelijk dank om hierop te antwoorden,
  Dirk Vangilbergen

  1. Hi Dirk, dat klopt inderdaad! Je bent in dit geval afhankelijk van de SIM kaart

 2. Beste ,

  Is het ook mogelijk om op de wifi buddy een externe antenne aan te sluiten voor nog betere ontvangst in afgelegen gebieden ?

  Bennie

  1. Ja, dat is mogelijk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis verzending

Betaal geen verzendkosten!

Niet goed, geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren!

Overal gebruiken

Gebruik wereldwijd

⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ 9,4/10

Goede beoordelingen