Shopping Cart

⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ 9,4/10.

Gratis verzending op Wifi Buddy!

Niet goed? Geld terug!

Support

Het Wifi Buddy team staan klaar om je helpen!

Antwoord op veelgestelde vragen

Klantenservice

Wifi buddy doet niet moeilijk over retouren. Je hebt 14 dagen de tijd om het product uit te proberen. We zijn er altijd voor alle vragen en ondersteuning. Bevalt het product niet?  Meld je retour simpel aan en je ontvangt van ons een retourlabel om het product bij een Post NL in te leveren. Als de zending is ontvangen storten we het volledige aankoopbedrag retour.

Vervelend! We lossen dit graag zo snel mogelijk voor je op. We sturen een nieuwe toe. Neem contact met ons op. 

Voor 23,45 uur besteld is de volgende dag geleverd. Meer informatie vindt je op de bestelling en levering pagina. De leverdatum staat ook vermeld op de productpagina. 

We houden je per mail altijd op de hoogte van je bestelling. Ook kun je de bestelling volgen via de bestelling en levering pagina. 

Ja, we verzenden wereldwijd. België en Nederland zijn onze landen voor gratis verzending. Landen buiten Nederland of België hebben mogelijk wel extra verzendkosten. 

Productvragen

Wifi buddy ondersteund alle typen SIM kaarten. Zelf hebben wij ook prepaid en 4g abonnement SIM kaarten.  Belangrijk is dat er internet tegoed (data) op je SIM kaart staat. Indien je een klein formaat SIM kaart hebt kun je deze in een SIM kaart houder stoppen. De SIM kaart houder wordt vrijwel altijd bij je SIM kaart geleverd. 

Hiervoor kun je de bijgeleverde usb kabel gebruiken. Je kunt Wifi buddy opladen in de USB aansluiting of USB stopcontact. Soms kan het tot wel 2 minuten duren voordat het lampje van opladen op de Wifi Buddy gaat branden. TIP , gebruik onze powerbank om Wifi buddy op te laden als er geen stopcontact aanwezig is. 

Controleer en sluit de volgende zaken uit.

  • Controleer of je SIM kaart geactiveerd is, genoeg data heeft en of er geen pincode op de SIM staat. Met een pincode op de SIM kan Wifi Buddy namelijk geen internet maken. Verwijder de pincode op de sim kaart indien deze aanwezig is.
  • Controleer de LED lampjes op de Wifi buddy, deze moeten branden. Als deze niet branden, sluit de Wifi Buddy aan op de oplader en controleer na enkele minuten of de lampjes gaan branden. 
  • Controleer of roaming aan staat in je instellingen. Zonder Roaming heb je wellicht geen internet op je SIM kaart in het buitenland.

    Ga naar de wifi buddy Settings > Network Settings > Dial-up Settings >
    Zet de WAN Connection Mode op Automatic > Vinkje uitzetten bij ‘Check here you can connect to internet in the roaming status’ en druk op apply

    Daarna kunt u het vinkje weer aan zetten bij ‘Check here you can connect to internet in the roaming status’ en druk weer op apply

  • Probeer de Wifi Buddy van locatie te verplaatsen. Soms kan het signaal beter zijn als de plaatsing aanpast.  

Bekijk bovenaan deze pagina voor de handleidingen.

Jazeker! Al onze video’s vind je terug op ons Youtube kanaal

Gratis verzending

Betaal geen verzendkosten!

Niet goed, geld terug

Wij doen niet moeilijk over retouren!

Overal gebruiken

Gebruik wereldwijd

⭐️⭐️⭐️⭐⭐️ 9,4/10

Goede beoordelingen